• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Vi smygstartar fortsättningen av projektet....


.... och där behöver vi din hjälp!

Projektet Lev din dröm FBG har nu varit igång i snart en vecka och vi är så glada för all positiv respons! Det är verkligen superkul att jobba med något som uppenbarligen ligger fler varmt om hjärtat, med fantastiska entreprenörer och tillsammans gör vi skillnad!

Just därför kan vi inte hålla oss... Med denna vinden i seglen sjösätter vi nu nästa steg i projektet. Till det behöver vi hus, gårdar eller andra typer av boende på Falkenbergs landsbygd. Fastigheter som kanske används delar av året, eller där fastighetsägaren är lite vankelmodig kring om huset ska säljas eller inte. Vi vet att det finns många hus som bara står större delen av året i vår kommun, och vi tycker det är så synd.

Exakt vad vi ska göra sparar vi lite till, men vi lovar att det är något som skapar fler drömmar och en ännu mer levande landsbygd!

Vet du något boende som stämmer in på ovanstående?

Hör i såfall av dig till oss så lovar vi att berätta mer! Och du, sprid gärna denna efterlysningen så vi når ut till fler! :)
Mejla till This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. så hör vi av oss!


Print

Om projektet

Lev din dröm FBG är ett projekt från näringslivsavdelningen på Falkenbergs kommuns med syftet att marknadsföra Falkenbergs landsbygd som den perfekta platsen att bo och verka på. Falkenberg har ett bra läge, har ett av landets bästa företagsklimat och är en kommun som man kan räkna med. Välkommen du också!

Kontakta oss

Näringslivsavdelningen
Falkenbergs kommun
Stadshuset
311 80 Falkenberg

@levdindromFBG

facebook.com/levdindromfbg