"Detta stället har allt vi sökt efter"


Lou och Eddy kommer från Schweiz och träffades som unga. De visste att de ville driva en ranch och letade tillsammans efter det perfekta läget. Jakten tog dem genom Canade, genom Europa men det var i Sverige, utanför Falkenberg, som de hittade drömgården. Och köpte gården direkt.

Tillsammans har de över 50 år av erfarenhet av ranchliv. De har hela tiden vetat vad de velat och vilken typ av gård de ville ha. Kuperad terräng, utrymme och möjligheter att göra verklighet av alla sina idéer och drömmar.
Gården i Asige erbjöd precis just det. Idag har de verksamhet med hästar, där de tränar och säljer hästar, samt har ridturer och lektioner. Gården har flera hus för övernattningar och konferensmöjligheter.

Idag har paret två barn och lever sin dröm. Och de har fortfarande fler planer för gården som väntar på att bli verklighet.
- Vi har byggt en amerikansk gästranch, precis som vi ville. Detta är drömmen som blev sann, säger Eddy.

SE FILMEN OM EDDYLOU RANCH

Om projektet

Lev din dröm FBG är ett projekt från näringslivsavdelningen på Falkenbergs kommuns med syftet att marknadsföra Falkenbergs landsbygd som den perfekta platsen att bo och verka på. Falkenberg har ett bra läge, har ett av landets bästa företagsklimat och är en kommun som man kan räkna med. Välkommen du också!

Kontakta oss

Näringslivsavdelningen
Falkenbergs kommun
Stadshuset
311 80 Falkenberg

@levdindromFBG

facebook.com/levdindromfbg