"Jag bor och verkar där jag trivs som bäst"


Det ska vara smidigt att driva företag. Daniel Ivarsson var trött på att åka många mil i bil för att komma till arbetet som snickare, därför valde han att starta Daniels Bygg i Krogsered.

Med entreprenörskapet i blodet var det lätt att starta företag och med pappa som coach fanns inga hinder när han skulle dra igång verksamheten.

Daniel är född och uppväxt i den lilla byn Krogsered i Falkenbergs inland, där trivs han som bäst. Med naturen runt knuten är det lätt att utöva fritidsintressen så som löpning, skidåkning och jakt. Att driva byggföretag på landsbygden har också visat sig vara en succé - från sin start 2015 har Daniel haft fullt upp.

- Man kan till och med sålla bland jobben säger Daniel med ett skratt.

Men han har också en policy - han åker aldrig längre än 30 minuter till ett jobb. - Blir det längre vänder jag och kör hem igen, jag vill inte åka för långt och jag har inte behövt det heller, det finns gott om jobb inom det avståndet.

Och framtiden ser ljus ut. Daniel oroar sig inte det minsta.
- Framtiden ser ljus ut, alla mindre orter behöver en snickare och det finns alltid något att göra.

SE FILMEN OM DANIELS BYGG

Om projektet

Lev din dröm FBG är ett projekt från näringslivsavdelningen på Falkenbergs kommuns med syftet att marknadsföra Falkenbergs landsbygd som den perfekta platsen att bo och verka på. Falkenberg har ett bra läge, har ett av landets bästa företagsklimat och är en kommun som man kan räkna med. Välkommen du också!

Kontakta oss

Näringslivsavdelningen
Falkenbergs kommun
Stadshuset
311 80 Falkenberg

@levdindromFBG

facebook.com/levdindromfbg