"Jag kan jobba med utsikt över hästarna"Vi bestämde oss för att följa våra hjärtan och leva vår dröm. Vi lämnade därför stan för att bo på landsbygden och jag startade Sävekulla Juridik.

Jag hjälper dig som privatperson eller företagare med vardagsjuridik. Vare sig du har små eller stora problem är du välkommen att kontakta mig. Jag kan förebygga problem, klargöra juridiska frågor och hjälpa dig vid tvist. Det kan till exempel vara att upprätta aktieägaravtal, kund/leverantörsavtal, hyresavtal, testamenten, gåvobrev, äktenskapsförord och samboavtal.

Offentlig upphandling är en annan del där jag kan bidra med stöd i vissa delar av anbudsprocessen eller göra hela ert anbud i upphandlingsverktyget.

Med en gedigen erfarenhet av juridik efter mina år som tingsrättsnotarie, advokat och upphandlingsledare vill jag ge en helhjärtad, stabil och personlig service till mina klienter. Och jag gör det från Sävekulla med utsikt över vackra hagar istället för ett kontor i stan.

Välkomna att höra av er för en kostnadsfri första kontakt!

SE FILMEN OM SÄVEKULLA JURIDIK

Om projektet

Lev din dröm FBG är ett projekt från näringslivsavdelningen på Falkenbergs kommuns med syftet att marknadsföra Falkenbergs landsbygd som den perfekta platsen att bo och verka på. Falkenberg har ett bra läge, har ett av landets bästa företagsklimat och är en kommun som man kan räkna med. Välkommen du också!

Kontakta oss

Näringslivsavdelningen
Falkenbergs kommun
Stadshuset
311 80 Falkenberg

@levdindromFBG

facebook.com/levdindromfbg